Droneløsninger til industri

DanDrone er specialister i professionelle droneløsninger og har sammensat flere droneløsninger som kan ses ved at klikke på nedenstående industrier. Ved at vælge DanDrone, får du en samarbejdspartner som arbejder ben hårdt og målrettet på at effektivisere den branche som du opererer i. Droner er et stærkt arbejdsværktøj hvadenten du er landmand eller brandmand. Ved at bruge droner i dit erhverv, kan du effektivisere og sågar automatisere en lang række arbejdsopgaver. 

 

DanDrone er en full-house dronevirksomhed hvilket vil sige, at vi kan hjælpe dig med at implementere droner og droneteknologi fra start til slut. Du kan både få hjælp til udarbejdelse af businesscase og rådgivning i opstartsfacen, valg af rette droneløsning, uddannelse af dronepiloter og specialudvikling af software til droner.

 

Mangler du en droneløsning til dit erhverv, kan du kontakte os med dine ønsker, så vi kan hjælpe dig med et vælge den rette løsning første gang.

Beredskab

El-Net

 

Bygning og Anlæg

Landbrug

Kundecase - Maersk Tankers

Maersk Tankers havde et ønske om at implementere droneteknologi som skulle bruges til deres tankskibe, således at der kunne fragtes små forsendelser mellem havne og skibe.

 

Således kunne der spares adskillige penge på at skibet ikke behøvede at lægge til havn, blot for at få leveret eller aflevere f.eks. dokumenter, medicin eller lignenden. DanDrone var tovholder på projektet og sørgede for at udarbejde komplet driftshåndbog og risikoanalyse for projektet. Den rette lokation skulle findes, således at testen kunne overholde gældende lovgivning og ligeledes stod vi for at finde en specialbygget drone som var ATEX godkendt (Eksplosiv sikret). Opgaven blev løst i samarbejde med et fransk firma som havde de fornødne ATEX-godkendte droner, som blev ombygget til at kunne droppe en pakke ned på skibet. 

 

 

Kundecase - Nordsjællands Brandvæsen

Nordsjællands Brandvæsen var tilbage i 2014 ét af de første beredskaber til at implementere droneteknologi. DanDrone hjalp med komplet implementering både ved valg at rette droneløsning, uddannelsen af kommende dronepiloter og udarbejdelse af driftshåndbog. 

 

Droner i beredskabet

Droneløsningen til Nordsjællands Brandvæsen gør det muligt for indsatslederen at modtage live-streamede videobilleder fra luften via dronens kamera. På den måde får han mulighed for hurtigt at skabe sig et overblik over omfanget af eksempelvis større brande, trafikulykker og kemikalie- og olieudslip. “Dronen er et vigtigt værktøj for os - den kan skabe et overblik mere sikkert end brandfolk i et usikkert eller farligt område” fortæller viceberedskabschef, Leif B. Johansen. Dette giver ikke kun større sikkerhed til beredskabet, men også til borgerne, da dronen ligeledes er et effektivt redskab til eftersøgningen af forsvundne personer.

 

Dandrone hjælper beredskab med droner

 “Vi har haft et kanon godt samarbejde med DanDrone og vi kan kun anbefale andre beredskaber at samarbejde med dem. Vi føler, at droneimplementeringen i brandvæsenet er kommet for at blive“, siger Leif B. Johansen om forløbet.