HPRC

HPRC 1400 - Osmo Pocket Hardcase

HPRC 1400 – Osmo Pocket kuffert

Kompakt hardcase til Osmo Pocket Lille og kompakt hardcase i hård plast til opbevaring og transport af din DJI Osmo Pocket. Kassen har plads til de originale medfølgende dele når du køber en Osmo Pocket. Plus ekstra plads til SD kort og andre små ting.

Read more...
HPRC 2400 Til DJI Mavic Air 2 - Fly More Combo

HPRC 2400 Til DJI Mavic Air 2 – Fly More Combo

Hardcase til Mavic Air 2 Denne lækre kuffert/hardcase har plads til alt tænkeligt udstyr som drone, batterier, opladere, propeller og fjernkontrol. Beskytter mod vind og vejr og er velegnet til ture hvor stød og slag kan forekomme. Der er lavet rumopdeling så du nemt har tilgang til dit udstyr.

Read more...
HPRC 2780W Hard Case for Inspire 2

HPRC 2780W Hard Case for Inspire 2

HPRC 2780W Hard Case for Inspire 2 Lækker og anvendelig transportkuffert fra HPRC i top kvalitet til DJI Inspire 2. Inspire 2 (Landig gear mode) Plads til objektiver 2 Stk RC CineSSD Ekstra Propeller Ipad / CrystalSky 2 Stk oplader hub

Read more...
HPRC 2400-02 - Mavic 2 Smart Controller Hardcase

HPRC 2400 – Mavic 2 Smart Controller Hardcase

HPRC 2400-02 - Mavic 2 Smart Controller Hardcase Smart kuffert til DJI Mavic 2 Pro med plads til den nye Smart Controller. Hardcasen har produktspecifik opdeling til ekstra batterier, oplader og andet ekstra udstyr.  Kufferten er bygget i robust plast med sikrede kanter som tåler stød og slag. I fronten er der...

Read more...

HPRC 2730W Ronin 4D

Transportkuffert til DJI Ronin 4D. Kufferten er rumopdelt, så du kan have alt tænkeligt ekstraudstyr med på farten. Derudover er kufferten velegnet til flytransport med en trykudligningsventil på forsiden. I bunden er der transporthjul i hård gummi der gør det nemt at bruge kufferten som trolley.

Read more...
HPRC 2300 Til DJI mavic Air 2

HPRC 2300 Til DJI Mavic Air 2

Kompakt hardcase til Mavic Air 2 Super smart vandtæt og stødsikret dronekuffert til Mavic Air 2 dronen. Rumopdelt til ekstra batterier, propeller og oplader. Kan nemt bruges til de længere ture med fly eller hvor det kræves at dronen er beskyttet mod vind og vejr.

Read more...
HPRC 2500 til DJI Ronin S

HPRC 2500 til DJI Ronin S

HPRC 2500 til DJI Ronin S Kompakt kuffert med rumopdeling til DJI Ronin S. Smart og minimalistisk kuffert med plads til alt dit tilbehør.  Kufferten er lavet i robust plast med trykudligningsventil for transport med fly. Indvendigt er kufferten opdelt i produktspecifik hård skum.    

Read more...

HPRC 2700W Phantom 4 RTK Carry Case

Dronekuffert til DJI Phantom 4 RTK / Multispectral. Kufferten er lavet i robust plastik og er produktspecifik rumopdelt til tilbehør og drone. Til transport er der monteret udstræk og hjul for nemmere håndtering ved rejse.

Read more...
HPRC 4600W For Inspire 2

HPRC 4600W For Inspire 2

HPRC 4600W for Inspire 2 Robust transportkuffert med forstærkning. Kufferten har plads til hele dit DJI Inspire 2 setup. Med plads til ekstra batterier, Zenmuse X5S eller X7. CrystalSky skærme. Med denne kuffert har du alt den plads du behøver for at medbringe et komplet setup. Denne dronekuffert er anvendelig...

Read more...
HPRC 4050 Mavic Pro Hardcase

HPRC 4050 Mavic Pro kuffert

HPRC 4050 Mavic Pro Case HRPC2400 type kuffert med præskåret skum til Mavic og udstyr. Kufferten er vand og ståvtæt og udført i slagfast plastik DJI Mavic Pro Propeller Controller Oplader 12 oplader(bil) Filtre 2 batterier USB Power adaptor Ladehub Batteri powerbank adaptor kabler

Read more...