Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra DanDrone Shop ApS - Herefter blot kaldt DanDrone. 


Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og DanDrone. 

Firmaoplysninger
DanDrone ApS
Park Allé 380
2625 Vallensbæk
CVR: 36 91 01 43

Tlf.: 70 70 72 24
Mail: [email protected]
Web: dandrone.dk

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt fra DanDrone overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Levering
Leveringen sker med Post Danmark eller GLS, medmindre andet er aftalt. Leveringstiden fremgår på det enkelte produkt. Generelt gælder der, at leveringstiden for lagervarer er 1-2 dage. Leveringstiden for varer som ikke er på lager, er 2-3 uger. I enkelte tilfælde længere.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra DanDrone, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til DanDrone.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. Der er 2 års reklamationsret på alle varer.

Skader og fejl under flyvning
De fleste fejl som sker under flyvning, skyldes pilotfejl. For at undgå de mest kendte pilotfejl, anbefaler vi, at du sætter dig ind i udstyret inden brug. Sker der, mod forventning, en fejl på dronen under flyvningen som resulterer i et tab eller styrt, kan du kontakte producenten med henblik på erstatning. DanDrone dækker ikke tab eller skader på eget udstyr, mennesker, dyr, 3. mand eller lignende, opstået i forbindelse med flyvning og/eller styrt.

Forsikring
DanDrone anbefaler at man tegner ansvarsforsikring på sin drone. Som privatperson kan dette typisk gøres for ca. kr. 600,- /år i modelflyveklub. Som erhvervsdrivende kan dette typisk gøres for ca. kr. 2.000,- /år hos forsikringsvirksomheder med speciale i fly-forsikringer. 

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale på følgende måder:

Kortbetaling med
- Dankort
- Visa
- Visa/Dankort
- Visa Electron
- MasterCard
- Maestro

Pengene trækkes først fra dit betalingskort, den dag varen afsendes!

Alle priser på web-adressen http://dandrone.dk er inkl. Moms, medmindre andet er angivet.

Fortrydelsesret
DanDrone yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Hvis du fortryder dit køb skal du oplyse os om dette skriftligt og derefter har du 14 dage til at returnere varen.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Ved væsentlig samme stand og mængde forstås også originalemballage. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Returnering af varer kan ske ved at nægte pakken modtaget. Har du allerede modtaget pakken, skal du kontakte DanDrone på [email protected] for instrukser og returneringsadresse. 

Leveres varen ikke i væsentlig samme stand og/eller mængde, eller er varen taget i brug, har DanDrone ret til ikke at tilbagebetale det fulde beløb. DanDrone vil forsøge at afsætte varen som demomodel til bedst mulige pris. Du vil derfor få returneret det beløb, som svarer til den bedst muligt opnået markedspris. Ved køb af droner er en evt. registrering af produktet online, en væsentlig værdiforringelse og varen betragtes efterfølgende ikke som ny.

 

Manualer
Manualer og instruktioner er som regel på engelsk og kan ikke leveres på dansk. Da droner et teknisk produkt som ofte opdateres er det vigtigt at du besøger producentens hjemmeside og henter seneste manual samt opdaterer dit produkt til nyeste firmware inden du starter din drone.

Flyvesikkerhed
DanDrone henstiller til, at alle overholder Trafikstyrelsens regler for flyvning med droner.